Bij het plaatsen van een nieuwe groepenkast is het goed voor mij om te weten hoe de huidige situatie nu is en welke "zware" apparaten er nu aangesloten staan. Denk hierbij aan een wasmachine, droger en of airco. Ook wil ik graag weten welke nieuwe apparaten er komen te staan, bijvoorbeeld wanneer er een nieuwe keuken komt. Een inductiekook bijvoorbeeld zijn er met verschillende aansluitwaardes. Krijgt u een oven, of misschien we twee. Stuurt u gerust een aantal fotos toe zodat ik een goed beeld krijg van de huideige situatie.
Wanneer u een nieuwe keuken krijgt is het belangrijk te weten welke (nieuwe) apparaten er komen te staan. Ook wil ik graag weten wat voor een groepenkast u nu heeft zodat ik een duidelijk beeld krijg of de huidige kast toereikend is. Stuurt u gerust een aantal fotos toe, dit maakt het voor mij alleen maar makkelijk. Ook een tekening van de keukenleverancier kan handig zijn.
Een schakelaar verplaatsen lijkt een eenvoudige klus echter moeten we rekening houden met een aantal dingen. Is het een kalkzand,beton of houten muur waar de huidige schakelaar of contactdoos in zit? Moet de huidige compleet vervallen of mag deze met een afdekplaat blijven zitten? Stuurt u gerust een aantal fotos toe van de huidige situatie.