Gemiddeld 5,0 / 5 sterren. 7 reviews

Henk 路 8 maart 2023

Gezellig en ook goed in zijn werk. Alles doornemend en voorstel wat het beste kan en wat de kosten dan ongeveer zijn. Heel erg tevreden.

Emil Verwijst 路 5 maart 2023

top. klant vriendelijk en goede service馃憤馃憤

Carlo 路 26 december 2022

Zeer duidelijk, correct, werkt snel, altijd gezellig

Marieke 路 8 november 2022

Zeer tevreden over het werk van Tiago. We hebben een extra groep aan laten leggen i.v.m. plaatsing van een airco. Tiago kwam zelf met mooie oplossingen zodat we niet aan de buitenkant van het huis allemaal kabels hebben hangen. Er is zelfs weinig van te zien. Zeer tevreden. Binnenkort mag Tiago komen voor een extra klus. 5* waard!

Simone Slui 路 4 augustus 2022

Top bedrijf!

F Scheepens 路 1 augustus 2022

Tiago,
Enige tijd geleden heb je bij mij de meterkast aangepast i.v.m. de aanschaf van zonnepanelen.
Omdat de lay-out van de bestaande kast sterk verouderd was en ook vol bezet, hebben wij samen besloten om dan de hele meterkast maar volledig te vervangen.
Hoewel natuurlijk een stuk duurder dan voorzien was ben ik toch blij dat we dit hebben gedaan. Hij is weer bij de tijd en ook al geschikt voor toekomstige aansluitingen zoals elektrische kookplaat of laadpaal voor een auto.
Het geeft ook een veel veiliger gevoel.
De hele klus is buitengewoon vlot en netjes uitgevoerd. Hoewel ik je niet kende was de sfeer direct lekker gemoedelijk en collegiaal. Daar hou ik van.
Langs deze weg mijn complimenten en dank voor de prettige samenwerking !
Een aanrader voor iedereen.

Antonie 路 16 juli 2022

Doordat wij een nieuwe keuken hebben aangeschaft moesten er enkele stopcontacten en groepen bijgeplaatst worden. Dit heeft Tiago uitstekend en naar volle tevredenheid gedaan. Inmiddels genieten wij van onze prachtige keuken.