Kennis en vakmanschap

Duidelijke afspraken en communicatie

Kwaliteit en veiligheid

Vraag direct een offerte aan

Bel Tiago 0486-234567

Particulier

Wanneer je een elektricien nodig heeft voor uw nieuwbouw, verbouwen, renovatie of gewoon voor het vervangen van een schakelaar of lamp.

Samen met u kijk ik naar de mogelijkheden voor uw installatie en zoeken we naar de juiste oplossingen hiervoor.

Verlichting

De verlichting op de juiste plek hangen, of wilt u door middel van ledstrips een gedeelte verlichten?

Doormiddel van een laser zorg ik dat uw verlichting precies boven uw tafel hangt of dat een serie lampen in de juiste rechte lijn hangen. Met ledstrips kunt u op een onzichtbare plek een gedeelte verlichten. Dit zorgt voor een warme sfeer en de juiste ambiance. Deze kan geheel via u telefoon bediend worden in verschillende kleuren.

Domotica

Wil je jouw woning kunnen bedienen met een telefoon? Alle huidige lampen en schakelaars kunnen slim gemaakt worden. Ook het huidige wasmachine kan slim gemaakt worden.

Doormiddel van self proccesing units die slechts alleen een wifi signaal nodig hebben kan uw huis voledig bedient worden met uw telefoon. Zo heeft u geen speciale basis station meer nodig om het geheel aan te sturen en kunnen alle huidige lampen en schakelaars slim gemaakt worden. Wilt u meer hierover weten en zien wat er met uw woning kan? Neem contact met mij op.

Stel je vraag

Tiago

Melkpad 78
5411GB Zeeland
Noord-Brabant

Bel ons

0486234567
elektro@tiago.nl
Ma. t/m do. 10:00-17:00
Vrij. en zat. 10:00-16:00
Zo. gesloten