Flexibel en servicegericht

Erkend gecertificeerd

Kwaliteit en veiligheid

Vraag direct een offerte aan

Bel Tiago 0486-234567

Particulier

Als professionele elektricien begrijp ik hoe belangrijk het is om een betrouwbare en deskundige vakman te vinden voor jouw particuliere projecten.

Of het nu gaat om het installeren van nieuwe bedrading, het vervangen van een stopcontact, of het upgraden van jouw elektrische systeem, ik ben er om je te helpen. Als ervaren elektricien heb ik de kennis en vaardigheden om jouw project tot een succes te maken. Ik werk snel en efficiënt, zonder concessies te doen aan kwaliteit en veiligheid. Ik kan je adviseren over energiebesparende oplossingen en veiligheidsmaatregelen die jouw huis en gezin beschermen. Of je nu een nieuwbouwproject plant, een renovatie uitvoert of gewoon hulp nodig hebt bij kleine reparaties, ik ben er om jou te helpen. Met mijn persoonlijke en klantgerichte service zorg ik ervoor dat jouw elektrische behoeften op de juiste manier worden aangepakt. Kies voor een professionele en betrouwbare elektricien voor jouw particuliere projecten. Neem vandaag nog contact met mij op voor een offerte op maat en ontdek hoe ik jou kan helpen met jouw elektrische behoeften.

Verlichting

De verlichting op de juiste plek hangen, of wil je door middel van ledstrips een gedeelte verlichten?

Doormiddel van een laser zorg ik dat de verlichting precies boven de tafel hangt of dat een serie lampen in de juiste rechte lijn hangen. Met ledstrips kun je op een onzichtbare plek een gedeelte verlichten. Dit zorgt voor een warme sfeer en de juiste ambiance. Deze kan geheel via jouw telefoon bediend worden in verschillende kleuren.

Domotica

Wil je jouw woning kunnen bedienen met een telefoon? Alle huidige lampen en schakelaars kunnen slim gemaakt worden. Ook het huidige wasmachine kan slim gemaakt worden.

Doormiddel van self proccesing units die slechts alleen een wifi signaal nodig hebben kan jouw huis voledig bedient worden met een telefoon. Zo heb je geen speciale basis station meer nodig om het geheel aan te sturen en kunnen alle huidige lampen en schakelaars slim gemaakt worden. Wil je hier meer over weten en zien wat er met jouw woning kan? Neem contact met mij op.

Stel je vraag

Tiago

Melkpad 78
5411GB Zeeland
Noord-Brabant

Bel ons

0486234567
elektro@tiago.nl
Ma. t/m do. 9:00-17:00
Vrij. en zat. 9:00-16:00
Zo. gesloten