Kennis en vakmanschap

Duidelijke afspraken en communicatie

Kwaliteit en veiligheid

Vraag direct een offerte aan

Bel Tiago 0486-234567

Particulier

Wanneer je een elektricien nodig hebt voor een nieuwbouw, verbouwen, renovatie of gewoon voor het vervangen van een schakelaar of lamp.

Samen kjken we naar de mogelijkheden voor de juiste installatie en zoeken we naar de juiste oplossingen hiervoor.

Verlichting

De verlichting op de juiste plek hangen, of wil je door middel van ledstrips een gedeelte verlichten?

Doormiddel van een laser zorg ik dat de verlichting precies boven de tafel hangt of dat een serie lampen in de juiste rechte lijn hangen. Met ledstrips kun je op een onzichtbare plek een gedeelte verlichten. Dit zorgt voor een warme sfeer en de juiste ambiance. Deze kan geheel via jouw telefoon bediend worden in verschillende kleuren.

Domotica

Wil je jouw woning kunnen bedienen met een telefoon? Alle huidige lampen en schakelaars kunnen slim gemaakt worden. Ook het huidige wasmachine kan slim gemaakt worden.

Doormiddel van self proccesing units die slechts alleen een wifi signaal nodig hebben kan jouw huis voledig bedient worden met een telefoon. Zo heb je geen speciale basis station meer nodig om het geheel aan te sturen en kunnen alle huidige lampen en schakelaars slim gemaakt worden. Wil je hier meer over weten en zien wat er met jouw woning kan? Neem contact met mij op.

Stel je vraag

Tiago

Melkpad 78
5411GB Zeeland
Noord-Brabant

Bel ons

0486234567
elektro@tiago.nl
Ma. t/m do. 10:00-17:00
Vrij. en zat. 10:00-16:00
Zo. gesloten